Skip to content

Cijfer Studio is een van de eerste administratiekantoren die werkt met de nieuwe geïntegreerde software van AFAS bestaande uit  AFAS SB+ en het klantenportal van AFAS. De eerste klanten van Cijfer Studio maken inmiddels gebruik van AFAS SB+ en zijn enthousiast.

Zoals AFAS zelf zegt: “Dit is hét online boekhoudprogramma voor ondernemers en ZZP-ers met 1 tot 5 medewerkers”.

Lees mijn klantverhaal
Samenwerken staat centraal in AFAS SB+

Veel boekhoudprogramma’s missen de mogelijkheid om als accountant samen te werken met de ondernemer. Met AFAS SB+ werkt Cijfer Studio nu vanuit één geïntegreerde oplossing. Ondernemers en accountants hoeven dus geen gebruik meer te maken van verschillende applicaties, wat zeer complex en tijdrovend kan zijn. Alles is nu in te zien binnen één gebruiksvriendelijke en complete omgeving.

Voordelen van werken met AFAS SB+.

Gebruiksvriendelijk en compleet

Volledig geautomatiseerd

Real-time overzicht

Cijfer Studio en AFAS SB+

Cijfer Studio gaat digitaal samenwerken met haar klanten. Met het klantenportal hoeft de klant maar op één centrale veilige plek in te loggen. En de financiële dashboards geven ondernemers direct inzage in hun boekhouding. De eerste reacties zijn positief. Wij zijn blij met deze mooie digitale samenwerking.

Heel handig: Ook volledige dossiers staan klaar in het klantenportal. Van jaarrekening tot fiscale aangiften.

Klant worden bij Cijfer Studio?

Vind jij het ook fijn om real-time jouw administratie in te zien? En dat allemaal in één applicatie? Denk jij dat het AFAS boekhoudpakket past bij jouw onderneming? Neem dan contact met ons op (0174 352 078 of info@cijferstudio.nl). Wij rekenen het graag voor je uit. Samen gaan we in gesprek om te kijken waar jij en jouw onderneming ondersteuning bij kunnen gebruiken om zo een overzichtelijk dashboard in te richten in AFAS SB+.

Tip: Bekijk ook alvast de abonnementen die wij aanbieden. Als flexibel administratiekantoor hebben wij een abonnement passend voor iedere ondernemer met gebruik van de online software van AFAS.