Skip to content

Cijfer Studio is het administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien en die van gemak houden. Wij zorgen dat jouw online boekhouding geen probleem is en jij je kan focussen op wat jij belangrijk vindt én waar je goed in bent: ondernemen!

Vanuit het Westland, tussen Rotterdam en Den Haag, werken wij door heel Nederland voor MKB-bedrijven die graag bij een klein kantoor zitten voor persoonlijk contact en advies zonder ‘uurtje-factuurtje’ werk.

Onze tarieven zijn transparant. Kies een abonnement wat bij je past of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Werkwijze

Bij Cijfer Studio werken alleen maar mensen die graag rekenen en daar plezier uit halen. Met onze Westlandse roots weten wij van aanpakken en zorgen wij dat het werk altijd op tijd af is.

Gemak
Zonder zorgen alle cijfers uit handen geven.

Op tijd
Snel, op het juiste moment en compleet. 

Aandacht
Voor cijfers… en voor jou als klant.  

Onze klanten.

Onze klanten komen uit Rotterdam, Den Haag, Utrecht, regio Amsterdam, Leiden en natuurlijk uit het Westland. Van kapper tot schoonheidsspecialist, van coach tot belastingadviseur, hoveniers en aannemers.

Team.
Anne-Corinne van Geest

Na jarenlange ervaring bij diverse accountants- en belastingadvieskantoren heeft Anne-Corinne alles in huis om jouw administratie uit handen te nemen. Als geen ander weet zij dat ieder bedrijf telt en waar jij als ondernemer behoefte aan hebt.

Met haar persoonlijke benadering geeft Anne-Corinne inzicht in je actuele cijfers en denkt ze mee om je onderneming te laten groeien.

Wij willen het beste uit de ondernemer halen en jou laten doen waar je goed in bent.

Met een persoonlijke benadering, de juiste kennis en professionele software staan wij graag voor jou klaar!

Veronique Meijer-Peek

Van tuinbouw, internationale handel en sportsector tot stichtingen (ANBI) is Veronique met haar ruim 26 jaar ervaring een financiële en administratieve topper in elke branche. Als inwoner van het Westland deelt ze onze regionale aanpak.

Veronique duikt graag in complexe financiële vraagstukken en helpt ondernemers met praktische oplossingen. Ze hecht waarde aan persoonlijk contact en gelooft in het motto “Teamwork makes the dream work.”

Maak nu kennis met Veronique!