Ga naar hoofdinhoud

Cijfer Studio is het administratiekantoor voor ondernemers die willen groeien en die van gemak houden. Wij zorgen dat jouw online boekhouding geen probleem is en jij je kan focussen op wat jij belangrijk vindt én waar je goed in bent: ondernemen!

Vanuit het Westland, tussen Rotterdam en Den Haag, werken wij door heel Nederland voor ZZP’ers en MKB-bedrijven die graag bij een klein kantoor zitten voor persoonlijk contact en advies zonder ‘uurtje-factuurtje’ werk.

Onze tarieven zijn transparant. Kies een abonnement wat bij je past of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Werkwijze

Bij Cijfer Studio werken alleen maar mensen die graag rekenen en daar plezier uit halen. Met onze Westlandse roots weten wij van aanpakken en zorgen wij dat het werk altijd op tijd af is.

Gemak
Zonder zorgen alle cijfers uit handen geven.

Op tijd
Snel, op het juiste moment en compleet. 

Aandacht
Voor cijfers… en voor jou als klant.  

Onze klanten.

Onze klanten komen uit Rotterdam, Den Haag, Utrecht, regio Amsterdam, Leiden en natuurlijk uit het Westland. Van kapper tot schoonheidsspecialist, van coach tot belastingadviseur, hoveniers en aannemers.

Team.
Anne-Corinne van Geest

Na jarenlange ervaring bij diverse accountants- en belastingadvieskantoren heeft Anne-Corinne alles in huis om jouw administratie uit handen te nemen. Als geen ander weet zij dat ieder bedrijf telt en waar jij als ondernemer behoefte aan hebt.

Met haar persoonlijke benadering geeft Anne-Corinne inzicht in je actuele cijfers en denkt ze mee om je onderneming te laten groeien.

Wij willen het beste uit de ondernemer halen en jou laten doen waar je goed in bent.

Met een persoonlijke benadering, de juiste kennis en professionele software staan wij graag voor jou klaar!