Skip to content

Cijfer Studio is officieel een NOAB-gecertificeerd administratiekantoor! Dit betekent dat wij zijn aangesloten bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). NOAB is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op ZZP’ers en MKB’ers.

Noab
Het NOAB-kwaliteitskeurmerk

Al jaren is het NOAB-kwaliteitskeurmerk de norm in de branche. Het NOAB-kwaliteitskeurmerk wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit én voldoet aan een pakket met eisen.

Met de NOAB-certificering bent u bij ons verzekerd van...

… kwaliteit van dienstverlening en advies.

… zijn wij altijd voorzien van actuele kennis.

… natuurlijk zekerheid. Alle diensten van Cijfer Studio worden namelijk geleverd aan de hand van de NOAB-voorwaarden.

Kwaliteit van alles wat wij doen én advies

Kwaliteit vinden we belangrijk! De reglementen van NOAB waarborgen dat wij alleen lid kunnen blijven als wij onze kwaliteit en vakkennis bijhouden.

Jouw boekhouder met actuele kennis

Als NOAB-lid zijn we verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast zorgt NOAB geregeld voor informatie, scholing en ondersteuning van de leden op allerlei gebieden. Hierdoor is ons advies altijd actueel.

Zekerheid met cijfers én NOAB-voorwaarden

Wij verzekeren je van kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast staan wij je graag bij als sparringpartner. Onze diensten worden conform de NOAB-voorwaarden geleverd.

Cijfer Studio is met NOAB klaar voor de toekomst

Goed om te weten: NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. Hierdoor zijn NOAB-kantoren, zoals Cijfer Studio, helemaal klaar voor de toekomst.

Kennismaken met de Cijfer Studio toppers? De koffie staat klaar in Naaldwijk. Liever even ‘snel’ bellen of virtueel afspreken? Vul dan ons contactformulier in om een afspraak in te plannen!