Skip to content

Jouw boekhouding volledig online en altijd bereikbaar. Door veel te automatiseren bespaar je tijd – en dus geld. En met de slimme software van AFAS of Twinfield heb je altijd inzicht in je onderneming. 

Online boekhouding

Geen losse bonnetjes meer en dikke boekwerken in de kast. Bij Cijfer Studio houden we het graag digitaal. Al mag je natuurlijk best af en toe langskomen voor een kop koffie. Want met het online verwerken van jouw administratie blijft er tijd over om te focussen op jouw onderneming. En daar denken we graag in mee.

Belastingaangiften

Voor kleine en grote ondernemers. Wij zorgen elk kwartaal (of elk ander afgesproken moment) dat de belastingaangifte in orde is en tijdig wordt aangeleverd. Wij doen digitaal btw-aangifte bij de Belastingdienst met ons boekhoudprogramma en zorgen ervoor dat je altijd weet hoeveel BTW je moet betalen. Dat geeft toch weer wat minder zorgen.

Jaarrekening

De toppers van Cijfer Studio stellen je jaarrekening op die aan alle eisen voldoet. De jaarrekening is het financiële verslag van je bedrijf. Dit is handig voor jezelf, maar ook voor banken (bij financieringen), voor subsidieaanvragen, de Belastingdienst en eventuele aandeelhouders. 

Salarisadministratie & HRM

Wij houden van cijfers en zorgen daarom elke maand dat ook de salarissen van alle medewerkers (of jezelf als ondernemer) kloppen. Van loonstroken tot advies. Wij zijn op de hoogte van de laatste regels en wetten en door het uitbesteden van je salarisadministratie, loopt je loonadministratie op rolletjes. Ook geven wij graag advies op alle vragen rondom HRM of personeelsmanagement.

Gemak. Dat staat bij ons voorop.

We zijn graag persoonlijk en betrokken bij jouw business. Daarom zorgen wij voor systemen die werken en die alles rondom jouw cijfers makkelijker maken. Zo blijft er meer tijd over voor koffie & gesprekken over hoe het nog beter kan gaan met jouw bedrijf.

Facturen via onze handige app
Facturen via onze handige app
24/7 inzicht in al je cijfers
24/7 inzicht in al je cijfers
Automatische koppeling met o.a. CRM of bank
Automatische koppeling met o.a. CRM of bank
Alles via één gemakkelijk platform
Alles via één gemakkelijk platform
Snel bereikbaar via app & chat
Snel bereikbaar via app & chat
Contact opnemen
  • Wij rekenen het graag even voor je uit. Vul hier je gegevens in:

Benieuwd naar onze tarieven.

Bekijk snel onze abonnementen voor online boekhouding door Cijfer Studio of vraag een vrijblijvende offerte aan.