Skip to content

Naast het verzorgen van je boekhouding, zijn wij ook je adviseur voor als je écht meer winst wilt maken. Wij zijn klein, maar denken groot en zorgen voor het beste resultaat van jouw bedrijf. Van het aanvragen van financieringen tot het gezamenlijk bekijken van de bedrijfsstrategie.

Bedrijfsadvies

De afgelopen 20 jaar hebben wij veel geleerd bij bedrijven in omgeving Westland, Den Haag en Rotterdam. Dat motiveert ons om als bedrijfsadviseur elke ondernemer te helpen hun passie te volgen en waar te maken. Van het maken van begrotingen of monitoren van budgetten tot sparringpartner voor allerhande vragen. Of wil je eenmanszaak inbrengen in een Besloten Vennootschap? Vraag het Cijfer Studio.

Financiële begeleiding

Je wilt uitbreiden, investeren of een lening aanvragen om jouw ondernemersdroom te realiseren. Met onze slimme kijk op cijfers weten wij snel de juiste informatie uit jouw administratie te halen zodat jij morgen bij de bank jouw verhaal kan vertellen. Wij begeleiden je hierin, zodat je geen fouten maakt en je droom steeds dichterbij komt.

Fiscaal advies

Als ondernemer moet je de overheid belasting betalen. Maar dit wil je graag goed doen en daarin zijn veel uitzonderingen en fiscale voordelen te behalen. De fiscale voordelen voor elke ondernemer brengen wij graag in kaart en wij helpen daarbij ook met uitgebreide belastingaangiftes en belastingadviezen.

Subsidie advies

Wil je subsidie aanvragen voor je bedrijf? Het aanvragen van subsidie vergt veel tijd en kennis. Daarom geeft onze subsidietopper van Cijfer Studio het antwoord op alle vragen en nemen graag het aanvragen van de subsidie uit handen. Zo heb je geen zorgen meer over deadlines, het uitzoeken van cijfers en het opstellen van de subsidieaanvraag.

Gemak. Dat staat bij ons voorop.

We zijn graag persoonlijk en betrokken bij jouw business. Daarom zorgen wij voor systemen die werken en die alles rondom jouw cijfers makkelijker maken. Zo blijft er meer tijd over voor koffie & gesprekken over hoe het nog beter kan gaan met jouw bedrijf.

Facturen via onze handige app
Facturen via onze handige app
24/7 inzicht in al je cijfers
24/7 inzicht in al je cijfers
Automatische koppeling met o.a. CRM of bank
Automatische koppeling met o.a. CRM of bank
Alles via één gemakkelijk platform
Alles via één gemakkelijk platform
Snel bereikbaar via app & chat
Snel bereikbaar via app & chat
Contact opnemen
  • Wij rekenen het graag even voor je uit. Vul hier je gegevens in:

Benieuwd naar onze tarieven.

Bekijk snel onze abonnementen voor online boekhouding door Cijfer Studio of vraag een vrijblijvende offerte aan.